PROIECTE CU FONDURI EUROPENE! REABILITAREA BLOCURILOR ȘI ILUMINAT STRADAL

0
160

Nouă încercare a Primăriei Buzău de a atrage fonduri europene pentru reabilitarea termică a unor blocuri din municipiu. Primăria a întocmit documentația pentru 23 de blocuri, dar până în acest moment doar 10 și-au anunțat disponibilitatea. Cofinanțarea din partea Primăriei și a locatarilor este de 40%.
Numărul blocurilor interesate a scăzut vertiginos în ultimii ani, după ce inițial peste 200 de asociații s-au arătat interesate. Blocurile care vor fi reabilitate vor arăta asemănător în sensul în care tâmplăria, geamurile și culorile folosite vor fi aceleași. Se vor schimba și conductele de agent termic și chiar lifturile. Primăria va depune un proiect de atragere de fonduri europene și pentru îmbunătățirea iluminatul public. Contractul cu Flash Lightning, firma care a gestionat rețelele de iluminat stradal în ultimii ani, este pe final, și nu va mai fi prelungit.
Petru modernizarea rețelei de iluminat stradal Primăria Municipiului Buzău are șansa de a atrage nu mai puțin de 5 milioane euro.

Florin Zafiu;

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ