PROMISIUNI PENTRU DN10

0
30

Problemele grave apărute pe Drumul Naţional 10, care leagă Buzăul de Braşov, ar putea fi rezolvate în această toamnă. Autorităţile judeţului susţin că au insistat pe lângă administratorul drumului pentru începerea lucrărilor de reparaţii în zonele afectate de alunecările de teren.
Gropile adânci apărute pe Drumul Naţional 10, în urma alunecărilor de teren trebuie acoperite, iar covorul asfaltic va fi refăcut în urma unor lucrări de anvergură, care încă nu se ştie clar când vor începe . Reprezentanţii Consiliului Judeţean şi cei ai Prefecturii afirmă că s-au străduit să-i convingă pe cei din Ministerul Transporturilor şi Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere să demareze lucrările, iar asta s-ar putea întâmpla în această toamnă.
Drumul Național 10, care face legătura între Buzău și Brașov, a fost inspectat de reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere și ai Ministerului Transporturilor în această vară. Ei au văzut la faţa locului, zona avariată de la Măgura, unde asfaltul este complet distrus și a coborât circa 2 metri sub nivelul inițial. Florea Dascălu, director în CNAIR, a spus că vor fi alocate sumele necesare înlăturării efectelor alunecărilor de teren, însă nu a precizat o dată certă pentru începerea lucrărilor pe DN10.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ