Propunere șoc în ședința Consiliului Local

0
7

S-a cerut ridicarea titlului de onoare pentru un actor
Un consilier local USR a propus ridicarea titlului de cetățean de onoare al municipiului Buzău acordat actorului Dan Puric pe motiv că în ultima perioadă acesta ar fi avut poziții împotriva apartenenței României la NATO și UE. Discuția a venit în contextul conflictului dintre Rusia și Ucraina. Primarul municipiului Buzău nu a fost de acord cu o asemenea propunere.
Consilierul USR Irinel Cârstea a făcut o propunere șoc în cadrul ședinței Consiliului Local Municipal Buzău. În contextul războiului dintre Ucraina și Rusia, alesul local a solicitat anularea unui titlu acordat actorului Dan Puric. Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma i-a răspuns alesului local că….bate câmpii.
Dan Puric a devenit cetățean de onoare al municipiului Buzău în anul 2019, titlul fiindu-i acordat pentru meritele sale deosebite aduse culturii românești, în cadrul unei ședințe organizată de Consiliul Local Municipal Buzău. Ambianta Dan Puric, actor 01.48-este o onoare…cand se intoarce la radacini-02.25
Actorul, regizorul şi publicistul Dan Puric, născut în oraşul Nehoiu în anul 1959 s-a arărat surprins la acea dată de gestul municipalităţii buzoiene.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ