PROTEST ÎN FAŢA SERVICIULUI DE ÎNMATRICULĂRI AUTO

0
63

Un bărbat de 44 de ani a protestat astăzi în faţa Serviciului de Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Buzău de pe strada Chiristigii. Buzoianul reclamă că i-a fost refuzată participarea la concursul  pentru un post din cadrul Ministerului de Interne. Cristian Nedelcu şi-a scris păsurile pe un carton cu care s-a postat dimineaţă în faţa sediului Serviciului de Înmatriculări Auto, unde ar fi dorit să lucreze ca informatician.

Bărbatul susține că a depus un dosar pentru participarea la concursul pentru postul de informatician, concurs organizat de direcția de specialitate din cadrul MAI, dar nu a fost înștiințat cu privire la rezultatul selecției de dosare. În condițiile în care concursul se desfășoară marți, buzoianul a verificat pe site-ul instituţiei, informațiile referitoare la candidații admiși și a constatat că numele său nu apare.  Instituția Prefectului Județul Buzău unde protestatarul susține că a depus dosarul de înscriere la concurs a transmis un punct de vedere, prin intermediul purtătorului de cuvânt:

“Cetățeanul care protestează a depus și la noi, de curând, o petiție, dar se pare că domnia-sa nu a fost mulțumit de răspunsul primit și a decis să adopte această modalitate de a-și face cunoscute doleanțele. Dânsul a dorit să concureze pentru un post de IT-ist în cadrul Serviciului Permise, dar dosarul trebuia depus la Direcţia Generală Permise, la București, care de altfel organiza concursul. Domnia-sa a depășit termenul stabilit pentru depunerea dosarului și, în plus, a dorit să-l depună la Buzău, fără a respecta condițiile stabilite” a transmis Gabriel Cozma, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Buzău.

Bărbatul care susţine că nu este la prima încercare eşuată de a ocupa un loc de muncă în sistemul bugetar spune că va continua să protesteze şi în zilele următoare.

(Laurenţiu Marinov)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ