PROTEST PENTRU TÂNĂRA ARSĂ DE VIE

0
551

Aproape 100 de persoane s-au strâns, marți seara, în fața blocului Valentinei Nica, tânăra ucisă cu cruzime de fostul iubit. Prieteni sau simpli buzoieni impresionați de soarta fetei au venit să aprindă o lumânare în fața blocului unde Valentina a ars de vie. Tinerii cer autorităților să facă dreptate și să rețină și alți complici care au asistat la oribila faptă.
Peste o sută de tineri au mers, marţi seară, în faţa blocului Valentinei Nica, buzoianca ucisă cu cruzime de fostul iubitul, Cosmin Dan, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Prietenii victimei au iniţiat în mediul online un protest, pentru a solicita organelor de cercetare să îi reţină şi pe presupuşii complici ai criminalului. Chiar în ziua în care Valentina Nica a fost înmormântată, prieteni, apropiaţi sau simpli buzoieni impresionaţi de soarta tinerei au venit să aprindă o lumânare în faţa blocului unde Valentina a fost arsă de vie în propriul apartament. Au venit marcaţi de tragedia întâmplată şi cu rugămintea ca justiţia să-şi facă treaba şi să-i pedepsească pe toţi cei vinovaţi. Tinerii pretind că la crimă au asistat mai multe persoane care ar trebui să fie reţinute, aşa cum s-a întâmplat cu Cosmin Dan.
Afişând atât poze cu tânăra ucisă, dar şi cu actuală prietenă a principalului suspect, ei au cerut un verdict cât mai aspru, pentru presupusul criminal.
Anchetatorii nu au precizat deocamdată despre existenţa altor persoane care ar fi luat parte la crimă. Potrivit comunicatului Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, Cosmin Dan este singura persoană cercetată pentru uciderea tinerei.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ