PROVOCARE DE LA JANDARMI! Jurnaliștii s-au întrecut la tir

0
62

Premergător Zilei Nationale a Jandarmeriei, jurnalistii buzoieni s-au întrecut azi la concursul de tir, desfăsurat în poligonul de tragere de la Gura Câlnăului. Jurnalistii au dovedit că se descurcă cel putin la fel de bine cu pistolul-mitralieră, la fel ca si cu reportofonul sau camera video. Primul loc în categoria rezervată băietilor a fost ocupat de jurnalistul de la TV Buzau, Andrei Piţigoi.Ca în fiecare an, la invitaţia Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Buzău, jurnaliştii au fost provocați la Cupa Presei la tir, o întrecere devenită tradiţie în rândurile gazetarilor din judeţ. Competiţia face parte din calendarul activităţilor aniversării Zilei Naţionale a Jandarmeriei.
La categoria dedicată doamnelor şi domnişoarelor s-a impus Silvia Bunică, urmată de Elena Stoica şi Antonia Ioniţă. Lupta cea mare s-a dat „la băieţi”, acolo unde au fost prezenţi peste 20 de participanţi. Andrei Piţigoi, realizatorul emisiunii de sport de la TV Buzău a câştigat întrecerea, după ce a acumulat 82 de puncte.
Andrei Pițigoi a fost urmat, în clasamentul final, de Iulian Bunilă, cu 68 de puncte şi Dan Tudor, cu 62. Săptămâna viitoare, jurnaliştii buzoieni sunt invitaţi la o partidă de paintball.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ