PUG-ul municipiului Râmnicu-Sărat… în aer

0
15

Sorin Cîrjan: “Nu ne cereți să facem pe repede înainte…”
Planul Urbanistic General al municipiului Râmnicu-Sărat a expirat din anul 2010. Consilierii municipali au solicitat primarului Sorin Cîrjan să vorbească despre stadiul în care se află la acest moment PUG-ul și când va fi întocmit. În replică, edilul a răspuns că un document de o asemena amploare nu poate fi realizat pe repede înainte.
Tensiuni în ședința Consiliului Local Municipal Râmnicu-Sărat pe tema Planului Urbanistic General. În contextul în care administrația locală desfășoară o serie de investiții în infrastructură, au fost cerute de către consilierii locali informații despre stadiul în care se află PUG-ul. Primarul Sorin Cîrjan a declarat că documentul se află în lucru însă nu poate fi realizat într-un timp foarte scurt.
Prin urmare, la ședința viitoare a Consiliului Local, primarul va solicita prezența specialiștilor care se ocupă de întocmirea Planului Uranistic General pentru a oferi un orizont de timp în care documentul va fi întocmit.
Conducerea administrație locale a anunțat că are în implementare peste 20 de proiecte pentru infrastructura locală, ceea ce pune o presiune suplimentară pe angajații din subordine.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ