PUNTE RUPĂ LA TISĂU

0
89

Şase femei au fost preluate de ambulanţe, fiind duse la spital în urma unui incident petrecut în localitatea Tisău. Femeile se întorceau de la biserică, iar puntea peste pârîul din zonă, pe care o traversau, s-a rupt şi ele au căzut în apa rece a pârâului.

Pe puntea care face legătura între Tisău şi cătunul se aflau şase femei care se întorceau de la biserică. Puntea s-a rupt, iar toate cele şase femei au căzut în albia pârâului, de la o înălţime de aproximativ patru metri. La faţa locului au ajuns echipaje de la Ambulanţă. Trei dintre femei au suferit fracturi şi sunt în stare mai gravă, iar celelalte trei au diverse traumatisme, după ce s-au lovit de pietrele din albia pârâului, fiind duse şi ele la spital.

Starea garvă a pacientelor a fost confirmată şi de reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău.

La faţa locului au ajuns şi reprezentanţi ai Poliţiei, care au deschis o anchetă şi un dosar penal, în acest caz. Localnicii spun că puntea are o vechime de cel puţin 50 de ani, timp în care s-au făcut doar mici reparaţii fiind în locuite nişte scânduri, dar niciodată nu a fost înlocuit sistemul de susţinere, care astăzi, a cedat. Conducerea Primăriei Tisău susţine că locuitorii din zonă nu vor rămâne izloaţi, iar că anul viitor în locul punţii rupte va fi construtit un pod pietonal. (Laurenţiu Marinov)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ