Puțini medici interesați de Spitalul Județean Buzău! Un alt concurs va fi organizat pentru ocuparea posturilor rămase libere

0
36

8 medici s-au arătat interesati să participe la concursul pe care Spitalul Judetean Buzău îl va oganiza în luna aprilie în ciuda faptului că unitatea sanitară dispune de 22 de locuri. Presedintele Consiliului Judetean a precizat astăzi că numărul celor înscrisi este multumitor avînd în vedere că în general spitalele din întreaga tară duc lipsă de specialisti.
Spitalul Județean Buzău va organiza în luna aprilie un concurs pentru ocuparea a 22 de posturi de medici specialiști. Se caută personal pentru secțiile Pediatrie, Chirurgie, Ortopedie, Obstretică ginecologie și Traumatologie. Doar 8 candidați care și-au depus dosarele au fost admiși la concurs. Reprezentanții Consiliului Județean spun că cifra este mulțumitoare și că pentru celelalte locuri disponibile va mai fi organizată o sesiune de angajări.
Iar beneficiile pe care le primesc noii medici rămîn în continuare valabile.
În afara celor 8 medici care vor participa la concurs alți șase candidați își vor disputa un loc de farmacist în cadrul Serviciului Județean de Medicină Legală.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ