RĂNIT ÎN DRUM SPRE BUZĂU! Ministrul Agriculturii, implicat într-un accident

0
194

Vizită anulată. Azi, o delegatie de la Ministerul Agriculturii in frunte cu ministrul, Achim Irimescu era asteptată la Buzău. Vizita a fost însă anulată, după ce în această dimineată, în drum spre Buzău, în apropiere de Slobozia, masina în care se afla ministrul Agriculturii, Achim Irimescu si omologul său din Kuveit a fost implicată întru-un accident rutier. Se pare că masina în care acestia se aflau a acrosat un autovehicul care stationa pe marginea drumului. Cei doi nu au fost grav răniti si au ajuns la spital pentru o serie de investigatii. In urma accidentului, programul celor doi oficiali a fost anulat.
Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu urma să ajungă astăzi la Buzău, însoțit de omologul său din Kuweit pentru a face vizite oficiale la trei mari societăți buzoiene. În drumul celor doi demnitari dinspre județul Ialomița către Buzău, autoturismul în care se aflau a fost implicat într-un carambol. În urma impactului, cei doi miniștri și translatorul au fost răniți și transportați la spitalul din Slobozia, apoi transferati la Spitalul Elias din Capitală. Cei doi oficiali nu au suferit răni grave ci s-au ales cu fracturi de piramidă nazală.
„Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, se deplasa într-o vizită oficială alături de omologul său din Kuweit, Ali Saleh Al Omair, în județul Ialomița, când mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier. Starea celor doi oficiali este stabilă, amândoi sunt conștienți. Miniștrii au suferit traumatisme cranio-cerebrale minore, viața lor nu este pusă în pericol”, se arată într-o informare de presă a Ministerului Sănătății.
În urma accidentului, vizita oficială a celor doi miniștri la Buzău a fost anulată. Ei urmau să viziteze o fabrică de procesare a cărnii de pui, un abator de ovine și fabrică producătoare şi procesatoare de legume şi fructe

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ