Raport al Consiliului Județean la mijloc de mandat

0
3

P.E.Neagu va vorbi despre trecut și viitor
Președintele Consiliului Județean Buzău a declarat că în curând va prezenta un raport de activitate alături de consilierii județeni, având în vedere că deja a trecut jumătate din mandatul cu care au fost investiți în funcții. Vor fi prezentate proiectele majore care au fost implementate dar și cele care vor urma în perioada imediat următoare.
În ultima periadă, Consiliul Județean Buzău a desfășurat o paletă largă de activități care au vizat atât reabilitarea infrastructurii rutiere cât și investiții în clădiri de patrimoniu, în sport sau turism. O bună parte din drumurile județene au fost reabilitate, altele sunt prinse în proiecte viitoare de asfaltare. Au fost demarate lucrările de modernizarea a clădirii Bibliotecii Județene Buzău, Spitalul I.C.Brătianu de pe Bulevardul N.Bălcescu din municipiul Buzău a fost reabilitat urmând a fi tranformat în centru muzeal iar “Ținutul Buzăului”, care înglobează mai multe comune a fost declarat Geoparc Internațional UNESCO. În curând, consilierii județeni vor urma să prezinte un raport de activitate complet, a declarat președintele legislativului județean.
În continuare, administrația județeană va face eforturi pentru accesarea de fonduri europene în vederea continuării unor proiecte majore de infrastructură.
Un alt proiect de anvergură desfășurat de către Consiliul Județean este cel privind extinderea Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ