RĂSADURI, DIRECT DE LA CERCETĂTORI

1
942

Staţiunea de Cercetare Legumicolă Buzău are în această primăvară o ofertă de seminţe şi răsaduri de legume româneşti, mult mai mare decât în anul precedent. Şi cererea de produse autohtone este în continuă creştere, iar solicitări de răsaduri vin din toate colţurile ţării.
Staţiunea de Cercetare – Dezvoltare pentru Legumicultură Buzău a scos la vânzare răsaduri primăvară. Uşor, uşor cumpărătorii au început să se îndrepte către soiurile românești, iar anul acesta cererea este foarte ridicată.
Cultivatorii care vin personal să achiziționeze răsaduri și semințe, trebuie să se asigure că respectă normele impuse de starea actuală.
În acestă perioadă s-au intensificat și comezile on-line.
Stațiunea de Cercetare are numeroase varietăţi de tomate ,ardei castraveţi, vinete, pepene galben şi verde, salată, varză .Cele mai vândute semințe şi răsaduri sunt cele tradiționale românești.
Prețurile sunt aceleași ca și anul trecut.
Răsadurile sunt obţinute de profesionişti, din soiuri româneşti create şi păstrate în colecţiile din câmpurile “Experimentalei” şi sunt selecţionate şi sănătoase, oferind producţii rodnice şi de calitate. În plus, creaţiile româneşti oferă garanţia gustului mult dorit al legumelor din copilărie.

IULIANA SÎRBESCU / ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Aveți magazin în cadrul institutului de cercetare? Eu sunt mereu în tranzit prin bz și mă interesează niște răsaduri de pepene. Dacă puteți lăsa un nr de tel… Mulțumesc.

LĂSAȚI UN MESAJ