Răzbunare violentă

0
632

Răfuieli violente între două clanuri rivale din Buzău au avut loc într-un timp extrem de scurt. Un scandal a avut loc luni, după-amiază într-un local din apropierea sediului ACR de pe Bulevardul Unirii. Un bărbat a fost snopit în bătaie de un grup de indivizi, înarmaţi cu bâte. Victima pare să fie ţinta răzbunării rudelor unui tânăr care, la rândul lui a fost bătut de un bărbat cu cagulă pe cap, într-o cameră de hotel, cu doar câteva ore înainte.
Un bărbat de 38 de ani a fost snopit în bătaie, luni după-amiază, pe Bulevardul Unirii din Buzău în apropierea sediului ACR. Martori la eveniment au spus că au observat patru indivizi înarmaţi cu bâte care au coborât dintr-o mașină și apoi s-au năpustit asupra bărbatului poreclit Tomiță ce ar face parte din gruparea cunoscută sub numele de Clanul sportivilor. După ce a primit o serie de lovituri, Tomiță s-a refugiat în barul “Garofiţa” de pe Unirii, dar atacatorii l-au urmărit și l-au bătut până l-au lasat lat. Imediat după atac, agresorii au luat-o la fugă , personalul barului a anunțat poliția iar victima a fost preluată de ambulanță în stare de inconștiență și transportată la Spitalul Judeţean , cu răni la cap, față și torace.
Din primele informaţii, reiese că agresorii ar fi bătăuşi chemaţi din alte judeţe de clanul Pasăre din Buzău pentru a se răzbuna pe bărbatul care le-a atacat, duminică-noapte, o rudă apropiată, într-un hotel de la marginea Buzăului. Acesta din urmă, a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost atacat de un bărbat mascat, în timp ce se afla cu iubita lui într-o cameră de hotel. Deşi avea cagulă pe cap, agresorul a fost recunoscut de victimă ca fiind Tomiţă, din clanul sportivilor. În urma incidentului violent, tânărul ar fi suferit răni grave la o mână şi lovituri puternice la cap, fiind transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean din Buzău. Iubita bărbatului nu a fost lovită, însă s-a speriat atât de tare, încât a leşinat, fiind scoasă pe braţe de către personalul hotelului. Motivele ar avea legătură cu un conflict mai vechi existent între familiile celor doi.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ