RAZIE CU 200 DE POLIŢIŞTI

0
109

La sfârşitul săptămânii trecute, în noaptea de vineri spre sâmbătă, efective sporite de Poliţie au organizat o razie , în scopul prevenirii şi combaterii faptelor comise cu violenţă, a actelor de tulburare a ordinii şi liniştii publice în zona localurilor şi unităţilor de alimentaţie publică, prevenirea şi combaterea abaterilor la regimul circulaţiei rutiere şi scoaterea din trafic a conducătorilor auto aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice.În cadrul acţiunii au fost constituite dispozitive de scotocire şi control care au acţionat în diferite zone ale municipiului unde există localuri ce funcţionează pe timpul nopţii, pentru prevenirea actelor de tulburare a ordinii şi liniştii publice ce s-ar putea produce pe fondul consumului de băuturi alcoolice.Totodată, s-a acţionat pentru siguranţa traficului rutier, fiind oprite pentru control 351 de autovehicule, 211 conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, respectiv Drugtest și au fost reținute 6 certificate de înmatriculare.
“În total au fost legitimate 782 de persoane, 245 fiind verificate în bazele de date, iar 21 de persoane au fost conduse la sediu, dintre care 7 au fost amprentate și fotografiate. Poliţiştii au controlat și 47 de obiective pe linie de pază şi 7 persoane aflate în control judiciar. Astfel au fost aplicate 70 de sancțiuni contravenționale (…). Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 14.385 de lei”, a precizat Inspectoratul de Poliţiei Judeţean.
Pe perioada executării raziei, pe raza municipiului Buzău nu a fost înregistrat niciun eveniment negativ. Au fost angrenaţi în activităţile desfăşurate aproximativ 200 de poliţişti din structurile de investigaţii criminale, ordine publică, proximitate, investigarea fraudelor, poliţie rutieră şi arme, explozivi şi substanţe periculoase și polițiști din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ