Razie cu dosare penale! Șoferii testați cu aparatul Drager

0
69

Încă de la primele ore ale dimineții, șoselele din județul Buzău au fost împînzite de polițiști rutieri. Oamenii legii s-au preocupat cu precădere de verificarea autovehiculelor care transportau mărfuri și persoane. Zeci de șoferi au fost trași pe dreapta pentru a li se verifica documentele. O bună parte dintre ei au fost testați cu aparatul Drager din pricina faptului că nu se puține ori au fost găsiți la volan sub influența băuturilor alcoolice.
Surpriza de această dată nu a venit din partea unui șofer băut. Un coducător auto, critic înfocat al polițiștilor, s-a dovedit că circula pe drumurile publice în mod ilegal. Polițiștii s-au ales cu apostrofări, bărbatul cu un dosar penal.
Șoferul în vîrstă de 53 de ani din Brașov va fi prezentat procurorilor pentru comiterea a trei infracțiuni, respectiv conducerea unui vehicul neînmatriculat, cu numere false și cu permisul de conducere suspendat. În total polițiștii rutieri au oprit astăzi în trafic peste 120 de autovehicule fiind aplicate 63 de sancțiuni contravenționale în valoare de 18.350 lei.
Polițiștii rutieri vor continua pe tot parcursul săptămânii verificările în trafic.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ