RAZIE PE STRĂZILE ORAȘULUI

0
309

Efective din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău cu sprijinul Inspectoratului General al Poliției Române, desfășoară acțiuni pe raza municipiului reședință, în Râmnicu Sărat cât și în mai multe localităţi din județ. Cea mai recentă misiune în contextul eforturilor de evitare a răspândirii coronavirusului a avut loc joi dimineaţă.
Peste 250 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean cu sprijinul efectivelor din Inspectoratul General al Poliției Române au împânzit străzile oraşului pentru a verifica cetățenii care părăsesc domiciliul, în contextul evitării răspândirii noului coronavirus.
Astăzi au acționat și pe strada Lăstunului. Mulți locuitori din zonă, nu înteleg care este motivul acestor intervenţii, având în vedere faptul că, în general, acolo locuiesc oameni pașnici care respectă legea.
Unul din motivele pentru care părăsesc domiciliul este aprovizionarea cu hrană pentru copii. Aici locuiesc familii foarte numeroase , care trăiesc din comerț şi agricultură.
Pe perioada executării raziei, nu a fost înregistrat niciun eveniment negativ.

Sirbescu Iuliana/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ