RE-START ROMANIA ŞI-A LANSAT CANDIDAŢII

0
224

Gheorghe Vlase, cunoscut om de afaceri şi politician buzoian revine în viaţa publică şi intră în cursa electorală pentru alegerile locale de la sfârşitul lunii viitoare. El s-a alăturat partidului Re-Start România şi din poziţia de preşedinte al organizaţiei judeţene va candida pentru funcţia de primar al municipiului Buzău.
Partidul Re-Start România, o tânără formaţiune politică, şi-a prezentat, joi, candidaţii pentru Consiliul Local al Municipiului Buzău şi pentru funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ. La lansarea candidaţilor, altături de liderul organizaţiei buzoiene, omul de afaceri Gheorghe Vlase, s-a aflat preşedintele partidului, Ramona Ioana Bruynseels, fost candidat la alegerile prezidenţiale. Şefa partidului Re-Start România a prezentat echipa alături de care Gheorghe Vlase va încerca să câştige Primăria.
Gheorghe Vlase a explicat într-o conferinţă de presă, ce anume l-a determinat să revină în viaţa politică şi de ce a ales să candideze la funcţia de primar al municipiului Buzău, alături de echipa Re Start România.
Pentru alegerile locale din 27 septembrie, organizaţia de la Buzău a partidului Re Start România a depus o listă completă de
29 de candidaţi pentru locurile de consilier în Consiliul Local Municipal Buzău.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ