REABILITARE TERMICĂ LA SECŢIA DERMATO-VENERICE

0
63

Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a semnat miercuri, ordinul de începere a lucrărilor pentru proiectul ”Eficientizarea energetică a clădirii Dermato Venerice – Compartiment al Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău”.
Începe reabilitarea clădirii Secţiei Dermato-Venerice, secţie exterioară a Spitalului Judeţean. Ordinul de începere a lucrărilor a fost semnat de preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Petre Emanoil Neagu. Termenul stabilit pentru execuție este de 12 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor. La final, costurile de funcţionare ale secţiei, vor fi reduse cu 25 la sută.

”Implementarea acestui proiect asigură un confort sporit pacienților și angajaților Spitalului Județean de Urgență Buzău, dar va genera și o diminuare a cheltuielilor de funcționare, la nivelul acestei clădiri, cu aproximativ 25%. Proiectele de investiții în infrastructura de sănătate vor continua, avem în vedere proiecte pentru modernizarea aparaturii, dar și pentru reabilitarea celorlalte secții a Spitalului Județean Buzău.”, a declarat Petre Emanoil Neagu, Președintele Consiliului Județean Buzău.

Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 3 – Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ