REABILITAREA BLOCULUI OPERATOR ÎNCEPE LA TOAMNĂ

0
56

Reabilitarea blocului operator al Spitalului Județean de Urgență va fi demarată la tomană. Licitația s-a încheiat, însă una dintre firmele participante a depus contestație, ceea ce conduce la întârzierea demarării proiectului. Până în luna septembrie se vor încheia toate etapele legate de documentație astfel încât să înceapă reabilitarea propriu zisă.
Proiectul privind reabilitarea blocului operator al Spitalului Județean de Urgență a fost scos la licitație, iar în urma procedurii una dintre societățile înscrise a fost declarată câștigătoare. Rezultatul a fost însă contestat de către o altă firmă participantă. Acum contestația urmează să fie judecată la finele lunii, iar în funcție de răspunsul pe care îl va da Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor se va trece la următoarea etapă a proiectului. În ciuda acestor impedimente, autoritățile județene speră ca, în luna septembrie, lucrările de reabilitarea a blocului operator să fie demarate.
Proiectul de reabilitare presupune o investiție de peste 32,3 milioane de lei. Se va executa o recompartimentare a celor două corpuri de clădire, astfel încât să se creeze spațiul necesar pentru extinderea Blocului Operator și asigurarea funcțiilor aferente acestuia, la standardele impuse de normele europene. Lucrările se vor desfășura pe parcursul a 12 luni.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ