Reacții dure după înlocuirea fotografiilor pe Calea Eroilor

0
24

Văduva eroului Adrian Vizireanu a transmis un mesaj pentru Primăria Buzău
Înlocuirea fotografiilor de pe Calea Eroilor a dat naștere unui val de critici la adresa Primăriei Buzău. Paula Vizireanu, văduva eroului Adrian Vizireanu căzut la datorie în războiul din Afganistan a transmis administrației locale să îndrepte greșeala. “Eroii noștri trebuie să stea la loc de cinste”, a scris soția militarului pe Facebook.
Primăria Municipiului Buzău a decis recent să schimbe galeria de fotografii de pe Calea Eroilor în care erau prezentate momente din istoria României și eroi buzoieni căzuți la datorie cu alte imagini reprezentative ale orașului, în contextul în care se împlinesc 1650 de ani de la atestarea documentară a acestor meleaguri. Decizia a fost însă aspru criticată de către Paula Vizireanu, văduva eroului militar Adrian Vizireanu care a decedat în urmă cu șase ani în Afganistan.

„Eroii nostri trebuie sa stea la loc de cinste pt ca este „Calea Eroilor”, parcă aşa ştiu că se numeşte datorită sacrificiului lor!? Dumnezeu să vă odihnească în pace şi lumina veşnică Eroii noştri dragi! Sper ca în urma discuţiilor avute să vă daţi seama de greşeală făcută faţă de Eroi şi să îndreptaţi aceasta nedreptate! Datorita lor şi sacrificiilor lor existam încă pe acest pământ!”, a transmis soția militarului buzoian.
Reacții împotriva galeriei foto a avut-o și un consilier local municipal. Irinel Cîrstea arată că Primăria Buzău a cheltuit peste 26.000 de euro pentru o nouă expoziție foto.

IRINEL CÎRSTEA FACEBOOK
“Nu este așa că v-ați plictisit de colajele de pe Calea Eroilor și ați dori sa fie schimbate la un preț de peste 26.000 euro? Cheltuielile inutile le voi calcula în locuri de parcare. Într-un singur mandat sigur vom ajunge la surplus de locuri de parcare la câte cheltuieli inutile se fac.”, a transmis alesul local pe pagina sa de Facebook.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ