RECLAMAŢII LA OPC DUPĂ CE AU PIERDUT LA PĂCĂNELE

1
465

Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor Buzău a stabilit planul de acţiuni pentru perioada sărbătorilor de iarnă şi chiar au fost declanşate controale specifice, primele vizate fiind produsele de post. Comisarii OPC vor face verificări la comercianţi, dar şi la unităţile de cazare din judeţ.

Pe lângă controalele tematice din perioada premergătoare sărbătorilor de iarnă, comisarii OPC trebuie să răspundă sesizărilor de tot felul, venite din partea cetăţenilor. Aproximativ 120 de reclamaţii ajung lunar în atenţia OPC Buzău, majoritatea în legătură cu serviciile de telefonie. Buzoienii reclamă însă şi lucruri mai puţin obişnuite, cum ar fi faptul că au pierdut bani la jocuri de noroc.

Şeful OPC Buzău mai spune că astfel de situaţii reclamate de unii buzoieni, pe lângă faptul că sunt considerate neserioase, nici nu intră în competenţa instituţiei pe care o conduce. La nivelul Ministerului Economiei există un organism separat care se ocupă de jocurile de noroc, iar acesta trebuie să preia sesizările jucătorilor nemulţumiţi.(Laurenţiu Marinov)

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Am jucat la un aparat din Teleorman satu Ciolănești și am jucat pe suma de 200 și mi-a plătit decât 1000 de lei trebuia să Ami plătească 2000 mii lei

LĂSAȚI UN MESAJ