Reclamațiile au închis ghișeele Serviciului de Permise și Înmatriculări

0
21

Prefectura Buzău anunță program prelungit pe parcursul săptămânii
În acest weekend ghișeele Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Buzău nu vor mai fi deschise publicului. Demersul lansat de către Prefectura Buzău alături de angajații serviciului care a urmărit ca pe parcursul mai multor zile de sâmbătă ghișeele să rămână deschise pentru a reducere timpii de așteptare și cozile din timpul săptămânii, a fost încheiat. Buzoienii își putea obține documentele fără o programare prealabilă.
Motivul pentru care ghișeele Serviciului Permise și Înmatriculări nu vor mai fi deschise pe timpul weekendului este strâns legat de nemulțumirea locatarilor din zonă, deranjați de cozile de autoturisme care se formau la poarta instituției.
Cu toate că personalul serviciului funcționează la jumătate din capacitate, angajații au încercat să dea o mână de ajutor buzoienilor care aveau nevoie urgentă de documente noi. Cel mai probabil o vor face în continuare dar în timpul săptămânii, prin prelungirea orelor de lucru așa cum s-a întâmplat pe parcursul zilelor de miercuri și joi când ghișeele au rămas deschise între orele 15.30 și 18.30.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ