Recomandare SNPPC: Fără amendă la portul măștii

0
8

Polițiștii atenționează politicienii
Sindicatele din Poliție recomandă oamenilor legii să nu aplice amenzi pentru cei care nu port măști de protecție sau care nu sunt conforme. Este o altă sarcină pe care polițiștii deși nu o au în fișa postului, sunt puți să o ducă la îndeplinire, în situația în care nu le sunt respectate drepturile salariale.
Oamenii legii au la îndemână o nouă variantă de a protesta… Pentru că nu le-au fost respectate solicitările privind creșterea salariilor, sindicatele recomandă polițiștilor să nu aplice amenzi în baza reglementărilor privind portul măștii de protecție. Altfel spus, agenții sunt sfătuiți să aplice doar avertismente…
În ciuda protestelor organizate la finalul anului trecut, polițiștii nu au obținut creșterile salariale așteptate. Ba mai mult, au existat promisiuni dar guvernanții le-au transmis ulterior că nu sunt fonduri. Prin urmare, sindicatele transmit că protestele vor continua, ba mai mult, se vor intensifica.
EUROPOL, un alt sindicat reprezentativ al polițiștilor transmite că oamenii legii nu au competențe profesionale și nu au beneficiat de vreo instruire referitoare la componenta unei măști de protecție, sens în care nu vor putea stabili în concret dacă o mască este conformă sau nu, ținând cont de faptul ca nu au studii și pregătire în acest sens.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ