RECOMPENSE PENTRU ELEVII ȘI PROFESORII DE ELITĂ

0
35

Cei mai buni elevi și profesori din județul Buzău au fost premiați, miercuri, de Consiliul Județean. După ce au muncit un an și au obțiunut rezultate deosebite, elevii și profesorii coordonatori au fost recompensați cu premii în bani, diplome și mici cadouri.
Şi-au dedicat timpul liber învăţatului sau pregătirii sportive, au obţinut rezultate deosebite la olimpiade şi concursuri şcolare, iar miercuri au fost premiaţi de Consiliul Judeţean pentru rezultatele obţinute. Este cazul a 91 de elevi buzoieni, care au venit cu premii de la concursuri naționale şi internaţionale, făcând cinste şcolilor din care provin. Şi 42 de cadre didactice au fost felicitate şi premiate pentru munca depusă împreună cu elevii pentru ca aceștia să obțină premii la olimpiadele internaţionale şi naţionale, în decursul anului şcolar 2017- 2018.
Laureaţii buzoieni spun că numai prin muncă poţi avea rezultate deosebite, dar și satisfacții.
Cadrele didactice privesc cu mare mândrie către minţile strălucitoare ale copiilor și, în același timp, culeg roadele muncii și implicării lor alături de copii.
Anul acesta, Consiliul Judeţean Buzău a acordat premii în valoare de 600 lei pentru elevii şi profesorii care au obţinut rezultate deosebite la olimpiadele internaţionale. De asemenea, olimpicii naţionali au fost recompensati cu premii în valoare de 500 lei pentru locul I, 400 lei pentru locul II şi 300 lei pentru locul III.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ