RECORD DE ASFALTĂRI

0
68

Societatea Urbis Serv a asfaltat într-un an cât n-a asfaltat în 10. Lucrările pe bandă rulantă desfășurate în această vară în municipiul Buzău au impus un alt ritm de lucru la societatea din subordinea Primăriei. Așa se face că muncitorii au reparat până acum 30 de artere din municipiu și nu vor încheia lucrările decât atunci când vremea nu le va mai permite să lucreze.

30 de străzi din mai multe zone ale orașului, sute de mii de tone de asfalt turnat pe artere. Este o performanță pe care societatea Urbis Serv a reușit să o atingă în ultimul an. Șefii din Palatul Comunal au întocmit un plan de asfaltări pe care l-au predat societății din subordine, iar muncitorii au trecut la treabă. Pentru a face față volumului de muncă, s-a lucrat chiar și pe timpul nopții.

Asfaltările pe străzile din municipiul Buzău vor continua până când vremea se va răci considerabil. În prezent, asfaltatorii lucrează pe strada Alexandru Marghiloman, unde mai este nevoie de încă două nopți pentru ca lucrarea să fie finalizată. Totodată, și mai multe artere din cartierul Dorobanți au intrat în reparații.

Pentru a putea continua lucrările, temperatura la nivelul solului nu trebuie să fie mai mică de 5 grade Celsius astfel încât să poată fi turnată mixtura asfaltică.(DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ