RECORD DE CAZURI DE COVID 19

0
17

Record absolut de infectări cu coronavirus. Cu 72 de noi cazuri, cele mai multe confirmate într-o zi, de la debutul pandemiei, Buzăul se află în topul naţional, fiind depăşit doar de municipiul Bucureşti. Cele mai multe cazuri sunt înregistrate la un cămin pentru bătrâni de la Râmnicu Sărat.

“În contextul testării personalului și beneficiarilor din cadrul unui centru rezidențial destinat persoanelor vârstnice din municipiul Rm.Sărat, au fost prelevate probe biologice pentru 89 persoane. În data de 06.09.2020, 55 de persoane (8 angajați și 47 de beneficiari), au fost confirmați pozitiv COVID 19”, a transmis printr-un comunicat, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

Explozia de noi cazuri de infectare cu Covid 19, în judeţul Buzău vine după ce, duminică, Direcţia de Sănătate Publică a raportat doar două cazuri. Conform informaţiilor oficiale, în prezent, numărul de persoane confirmate pozitiv Covid-19 de la începutul pandemiei este de 2449, iar numărul de decese ale unor persoane confirmate cu noul coronavirus a ajuns la 88.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ