RECTORUL POLITEHNICII, LA BUZĂU

0
89

După ce decani şi conducători ai unor facultăţi din Unversitatea Politehnică Bucureşti au venit în ultima perioadă la Buzău, vineri a ajuns şi rectorul Politehnicii, Mircea Costoiu. Vizita rectorului se înscrie în demersul organizaţiei judeşene a partidului Pro România a de a înfiinţa o filială a Politehnicii la Buzău.
Rectorul Universităţii Politehnica din Bucureşti, Mihnea Costoiu a fost astăzi la Buzău, la invitaţia proaspătului vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, liderul Pro România, Felix Rache. Scopul vizitei a fost acela de a identifica în urma discuţiilor cu agenţi economici din judeţ, a domeniilor pentru care Politehnica ar putea să pregătească specialişti în cadrul unei filiale ce se doreşte a fi deschisă la Buzău.
Liderul organizaţiei judeţene Buzău a Pro România, Felix Rache, a explicat care sunt principalele avantaje ale înfiinţării, aici, a unei filiale a Universităţii Politehnice.
Partidul Pro România s-a angajat „să aducă Politehnica în Buzău”. Soluția propusă de Pro România pentru dezvoltarea Buzăului, la inițiativa deputatului Gabriel Petrea, a președintelui ProRomânia Buzău, Felix Rache și a lui George Sava, fost prefect al judeţului şi candidat ProRomânia, la alegerile parlamentare din 6 decembrie,este un parteneriat cu Universitatea Politehnică din București. Un viitor centru universitar al Politehnicii în Buzău va genera locuri de muncă directe, dar mai ales indirecte prin atragerea de mari investitori.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ