REFERENDUM PENTRU ȚINTEȘTI ÎN OCTOMBRIE

0
54

Unirea comunei cu municipiul, plus pentru autostrada A7
Primarul Constantin Toma merge mai departe cu proiectul de unire a comunei Țintești cu municipul Buzău. A înaintat deja un calendar și o posibilă dată la care ar urma să se organizeze referendumul. Totodată, edilul este de părere că autostrada ce ar urma să treacă prin Buzău va fi pusă în valoare, din punct de vedere economic, doar în situația în care comuna Țintești va fi alipită la municipiul Buzău.
Prezent la “Subiectul zilei”, la TV Buzău, primarul Constantin Toma a avansat perioada în care ar putea avea lor referendumul pentru alipirea comunei Țintești la municipiul Buzău. Demersul ar putea începe chiar la începutul săptămânii viitoare.
Potrivit primarului Constantin Toma, alipirea comunei Țintești la municipiul Buzău va avea un impact major din punct de vedere economic asupra autostăzii A7 Ploiești – Pașcani ce ar urma să treacă prin Buzău.
Primarul Constantin Toma a mai subliniat faptul că a purtat discuții cu consilierii locali ai comunei Țintești, care sunt de acord cu referendumul de unire a celor două localități.

Florin Zafiu/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ