Referendumul luat la bani mărunți

0
37

Se cere socoteală pentru contractele privind organizarea referendumului
După ce referendumul pentru unirea municipiului Buzău cu comuna Țintești a picat, consilierii locali cer socoteală Primăriei Buzău cu privire la cheltuielile pe care le-a făcut cu organizarea. Primăria va trebui să prezinte contractele și sumele pe care le-a plătit pentru campaniile de informare și publicitate.
Consilierul local Constantin Florescu, fostul președinte al Tribunalului Buzău a solicitat primăriei punerea la dispoziție a tuturor contractelor semnate cu scopul organizării referendumului de unire a municipiului Buzău cu comuna Țintești.
Reprezentanții primăriei au precizat că toate cheltuielile au fost făcute publice dar cu toate acestea vor răspunde solicitării de a pune la dispoziție contractele semnate.
Doar 10.68 la sută dintre buzoieni au mers la urne duminică pentru a se exprima cu privire la unirea municipiului Buzău cu comuna Țintești. Având în vedere că validarea referendumului necesita prezența a minim 30 la sută dintre votanți, cel mai mare proiect al administrației locale nu a fost validat.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ