REGAL CULTURAL LA “NOAPTEA MUZEELOR”

0
56

Evenimentul s-a bucurat de prezenţa unor invitaţi din ţară şi din străinătate
O ediție cu totul specială a “Nopţii muzeelor” a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute la Buzău. După ce anul trecut evenimentul a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus, reprezentanţii Muzeului Judeţean au dorit să recupereze ceea ce s-a pierdut şi au organizat un adevărat regal cultural.
Buzoienii pasionaţi de istorie şi de cultură s-au putut bucura în voie de un eveniment cu totul deosebit organizat de Muzeul Judeţean, sâmbătă la “Noaptea Muzeelor”, proiect reluat după un an de pauză.
Prezenţa unui public numeros la sediul central al Muzeului Judeţean este un semn că lucrurile încep să se îndrepte către normalitate.
Noaptea muzeeelor de la Buzău s-a bucurat de prezenţa unor oaspeţi de seamă din ţară şi din străinătate, precum reprezentatul Ambasadei statului Peru, şi decanul Facultăţii de Istrorie a Universităţii “Ovidius”, din Constanţa.
Evenimentul a aveul loc sâmbăt seară, între orele 19.30 – 24.00 și a constat într-o amplă desfășurare de programe culturale, expoziționale și artistice organizate în parteneriat cu Ambasada statului Peru în România, şi mai multe instituţii culturale din ţară.

Laurenţiu Marinov/Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ