REPARAŢII ÎN TIMP RECORD

0
70

Reparaţiile la podul de la Mărăcineni, pe calea dinspre Buzău către Râmnicu Sărat vor fi realizate într-un timp extrem de scurt. Conducerea Prefecturii susţine că refacerea covorului asfaltic, afectat de traficul intens din perioada lucrărilor de la podul metalic, va dura numai o zi sau două.
Reparaţii în timp record, promit autorităţile, pentru podul de la Mărăcineni, pe sensul dinspre Buzău spre Râmnicu Sărat. Lucrările vor începe imediat după ce podul metalic va fi redeschis circulaţiei. Vor fi lucrări de mică amploare, intervenţii mari urmând să fie realizate abia în cursul anului viitor.
Prefectura a impus constructorului unele condiţii pentru executarea, în regim de urgenţă a lucrărilor de reparaţii. Astfel, muncitorii vor lucra, pe cât posibil, pe timp de noapte, şi pe cîte un sens, pentru a nu bloca traficul complet pe acest pod, iar pe 10 septembrie când încep şcolile să se circule normal pe ambele poduri de la Mărăcineni. Reaparaţii la calea de rulare către Râmnicu Sărat au fost făcute şi cu puţin timp înainte de închiderea podului metalic.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ