Replici acide în CLM

0
27

Sunt cerute rapoartele de activitate ale primăriei
Tensiunile dintre consilierul local Constantin Florescu și primarul Constantin Toma se adâncesc cu fiecare ședință la care cei doi participă. La ultima întrunire a aleșilor locali, fostul președinte al Tribunalului Buzău i-a solicitat primarului să își prezinte rapoartele de activitate. Replica edilului nu s-a lăsat prea mult așteptată.
În ședința Consiliului Local Municipal a fost solicitată mai multă transparență. Unul dintre consilieri a cerut primarului orașului Buzău să prezinte în plen dar și pe site-ul instituției rapoartele de activitate pe ultimii doi ani.
În continuare, consilierul a transmis în plen că probabil edilul a uitat că este obligat ca în fiecare an să își prezinte public rezultatele activităților desfășurate cu un an în urmă.
Replica primarului nu s-a lăsat așteptată.
Tensiunile dintre cei doi reprezentanți ai municipiului nu sunt noi în schimb, în ultima perioadă s-au adâncit. Fostul președinte al Tribunalului Buzău i-a transmis primarului Toma că din pricina incompetenței și a corupției unor lucrători din primărie, consilierii locali au ajuns să fie chemați de către o firmă în judecată și riscă să plătească sume importante, cu titlu de cheltuieli de judecată.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ