RESTART CONSISTENT PENTRU HC BUZAU

0
52

Odată cu aducerea muntenegreanului Pero Milosevici pe banca tehnică, HC Buzău a mai dat o lovitură! La echipa buzoiană va evolua din sezonul viitor internaţionalul iranian Allahkaram Esteki (31 de ani), care e evoluat ultima dată formaţia spaniolă BM Puente Genil din prima divizie a handbalului spaniol.
HC Buzău a anunțat in cadrul emisiunii SPORT MAXIM transferuri de top pentru sezonul viitor. Gruparea buzoiana va fi pregătită, din această vară, de Pero Milosevic care a ales să plece dupa 6 ani de la POLI și a semnat cu HC Buzău un contract valabil pe două sezoane.
Echipa noastra s-a intarit in teren cu internaţionalul iranian Allahkaram Esteki (31 de ani), care e evoluat ultima dată formaţia spaniolă BM Puente Genil, din Liga ASOBAL, prima divizie a handbalului spaniol. Inter stânga şi om de bază al naţionalei asiatice, Allahkaram este fratele lui Sajed, unul dintre cei mai buni străini care a evoluat în România şi a mai jucat la CSM Bucureşti şi Dinamo, cu care a cucerit două titluri de campion, în 2017 şi 2018 şi o Cupă a României, în 2017. Prezent in emisiunea Sport maxim team managerul Razvan Voicu a explicat care sunt atuurile acestui jucator de marca
Hc buzau a semnat pe doi ani cu interul stânga francez Leo Renaud-David , care a împlinit 33 de ani chiar în ziua anunțării transferului. Noul jucător al Buzăului a evoluat în ultimele 3 sezoane în Spania, la Bidasoa Irun, și a marcat 46 de goluri în precedenta ediție a Champions League. Anterior, Renaud-David a mai evoluat în țara natală, la Amiens, Thuir, Istres și Caen, dar și în Spania, la Ciudad Encantada.
Un alt tranfer important pentru echipa noastra este cel al portarului iranian Mohsen Babasafari, 33 de ani, care a jucat în ultimele două sezoane la SCM Poli Timișoara și Steaua.
Dupa noile ranforsari de care beneficiaza echipa lupilor , Razvan voicu considera ca mai este nevoie de intarirea apararii echipei noastre pentru un start si un parcurs la nivel inalt la Buzau.

REPORTER ALEXANDRU NICOLAE

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ