RESTRICȚIILE PE TIMP DE NOAPTE RIDICATE

0
10

Adio mască! De sâmbătă se circulă la liber în spațiile deschise
Începând cu data de 15 mai restricțiile privind deplasarea pe timp de noapte și cea referitoare la limitarea programului operatorilor economici vor fi eliminate. Pentru buzoieni, cea mai bună veste este cea privind portul măștii de protecție care nu va mai fi obligatorie decât în anumite situații.
După mai bine de un an, buzoienii pot respira ușurați, la propriu. Începând de mâine portul măștii de protecție nu va mai fi obligatoriu în spații deschise.
Despre masuri // ce presupun eliminarea măștii…….salut acest demers
Măștile de protecție vor fi obligatorii deocamdată, însă în spațiile aglomerate precum piețele, târgurile sau în stațiile de transport în comun. Buzoienii așteptau această măsură și o consideră benefică mai ales în situația în care pe timp de căldură le pune probleme.
Numărul din ce în ce mai mic de îmbolnăviri cu SARS-COV 2 la nivel național a determinat autoritățile să relaxeze măsurile luate ca urmare a răspândirii infecției. Calendarul de măsuri de relaxare se va desfășura pe întreg cuprinsul verii .
De la 1 iunie, vor putea fi organizate nunți, botezuri sau mese festive în exterior cu maximum 70 de persoane, iar în interior cu cel mult 50 de persoane. Numărul acestora va creşte gradual de la 1 iulie şi 1 august.

Florin Zafiu/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ