Reţinut de poliţişti, după bătaia de la bar

0
327

Unul dintre protagoniştii scandalului de la începutul acestei săptămâni dintr-un local de pe Bulevardul Unirii a fost reţinut de poliţişti. Este vorba despre un tânăr de 24 de ani din Buzău care este acuzat de „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, „lovire sau alte violenţe” şi „distrugere”. Ceilalţi agresori, încă sunt căutaţi.
Poliţiştii de investigaţii criminale de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean ce au avut misiunea de a-i prinde pe indivizii implicaţi în încăierarea de luni, dintr-un bar din municipiul Buzău, au reuşit să pună mâna pe unul dintre ei. Este vorba despre un tânăr buzoian, în vârstă de 24 de ani. Tânărul a fost dus la audieri şi reţinut pentru o perioadă de 24 de ore. Poliţiştii îi caută în continuare pe ceilalţi agresori care au snopit în bătaie un bărbat.
Incidentul s-a produs luni, în jurul orei 16.00, la barul “Garofiţa”,de pe Bulevardul Unirii, din zona ACR, unde un bărbat de 38 de ani a fost snopit în bătaie. Martori la eveniment au spus că au observat patru indivizi înarmaţi cu bâte care au coborât dintr-o mașină și apoi s-au năpustit asupra bărbatului poreclit Tomiță, ce ar face parte din gruparea cunoscută sub numele de Clanul sportivilor. După ce a primit o serie de lovituri, Tomiță s-a refugiat în barul “Garofiţa”, dar atacatorii l-au urmărit și l-au bătut până l-au lasat lat. Imediat după atac, agresorii au luat-o la fugă , personalul barului a anunțat poliția iar victima a fost preluată de ambulanță în stare de inconștiență și transportată la Spitalul Judeţean , cu răni la cap, față și torace.
Agresorii ar fi bătăuşi chemaţi de clanul Pasăre din Buzău pentru a se răzbuna pe bărbatul care le-a atacat, duminică-noapte, o rudă apropiată, într-un hotel de la marginea Buzăului. Acesta din urmă, a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost bătut de un bărbat mascat, în timp ce se afla cu iubita lui într-o cameră de hotel. Deşi avea cagulă pe cap, agresorul a fost recunoscut de victimă ca fiind Tomiţă, din clanul sportivilor.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ