REŢINUT PENTRU PROXENETISM

0
179

Polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale de la Poliţia Municipiului Buzău au prins în flagrant un bărbat de 48 de ani, imediat după ce a luat o sumă de bani de la o tânără pe care o convinsese să se prostitueze, în folosul său.
Din cercetări a reieșit că, în cursul anului 2017, buzoianul ar fi deternimat o tânără de 27 de ani să se mute la el acasă, apoi sub promisiunea că se va căsători cu ea, femeia ar fi practicat prostituţia în folosul lui.
„În cursul zilei de 30 octombrie, buzoianul a fost prins în flagrant în timp ce lua de la tânăra de 27 de ani banii obţinuţi de către aceasta în urma practicării prostituţiei. Maşina cu care se deplasa bărbatul a fost urmărită şi blocată în trafic de către poliţişti, asupra bărbatului de 48 de ani fiind găsiţi banii luaţi de la tânără.Ulterior, poliţiştii de investigaţii criminale au efectuat o percheziţie la domiciliul bărbatului, de unde au ridicat în vederea continuării cercetărilor sume de bani, bijuterii şi alte mijloace de probă”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău.
Individul, acuzat de proxenetism a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore şi prezentat unităţii de parchet cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Laurenţiu Marinov

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ