Reţinuţi de DIICOT pentru exploatare sexuală

0
143

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Buzău, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Buzău, au reţinut doi bărbați, din municipiul Constanța, bănuiți de trafic de persoane. Cei doi au luat o femeie de pe centura Constanţei şi au dus-o la Râmnicu Sărat unde au obligat-o să se prostitueze, luându-i banii.
Doi indivizi din Constanţa au fost reţinuţi de poliţiştii buzoieni, după ce au luat cu forţa o femeie de pe stradă şi au obligat-o să se prostitueze în folosul lor. Victima a reuşit să scape şi a alertat Poliţia.
„Din cercetări a reieșit că, la data de 30 iulie 2019, în jurul orei 15.00, cei doi ar fi lipsit de libertate o femeie, de 30 de ani, prin folosirea de violențe fizice și verbale, în timp ce aceasta se afla pe centura municipiului Constanța și ar fi transportat-o cu un autoturism în municipiul Râmnicu Sărat, în scopul exploatării sexuale. Cei doi, de 24 și 40 de ani, ar fi cazat victima la o pensiune, dupa care ar fi transportat-o în zona unei stații Peco, unde aceasta ar fi întreținut relații sexuale contra cost cu două persoane, banii fiind însușiți de unul dintre bărbați”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.
A doua zi, dimineaţă, cei doi ar fi transportat victima în aceeași zonă, în scopul ca aceasta să practice prostituția în folosul lor, dar femeia a abordat un echipaj de poliție și a reușit să scape. Joi, față de cei doi a fost luată măsura reținerii de către procurorul de caz, şi prezentați Tribunalului Buzău, cu propunere de arestare preventivă.La activități au participat și polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța și ai Inspectoratului de Poliție Județean Buzău.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ