REȚINUȚI PENTRU TRAFIC CU ȚIGĂRI

0
134

Mascații buzoieni au reținut, marți seară, la Vadu Pașii, trei persoane după o urmărire ca în filme.  Bărbații, unul din Vaslui și doi din Ilfov făceau de mai multă vreme afaceri ilegale cu tutun și erau în vizorul polițiștilo. Operațiunea de prindere a celor trei persoane s-a desfășurat extrem de repede. Mai exact, polițiștii de la Investigarea Fraudelor i-au prins chiar după ce aceștia au efectuat o tranzacție. Cei doi ilfoveni au preluat trei colete cu tutun aduse cu trenul, iar în momentul in care aceștia se deplasau spre Vadu Pașii au fost opriți de polițiști.

Odată ce bărbații au fost aduși la sediul Poliției și interogați, oamenii legii au aflat cum operau traficanții cu țigări.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 de ţigarete.(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ