REVIZII MEDICALE, TRANSMISE ON LINE

0
74

Casa Judeţeană de Pensii Buzău, aduce la cunoștinţa, celor aproape 2 000 de persoane, beneficiari ai pensiilor de invaliditate, al cărui termen de revizuire a fost stabilit în perioada stării de urgență, faptul că pot să transmită prin mijloace de comunicare electronică, comisiei de evaluare, documentele pe care le dețin de la ultima revizuire medicală, prezența lor la cabinetele de expertiză medicală nu este necesară.
Documnentele emise la ultima revizie medicală vor fi insoțite de copila de pe actul de identitate și o cerere tip, completată și semnată, care se găsește pe site-ul instituției www.cjp buzau.ro. În urma contactării telefonice efectuate de medicii experți și după analizarea documentației, decizia medicală se trimite prin intermediul serviciului poștal, în termen de 45 de zile. Termenul de vavabilitate al acestor decizii va fi intre 12 si 18 luni. În cazul persoanelor care nu trimit documentele la timp, se riscă suspendarea pensiei incepând cu 1 iulie.
În cazul în care termenul de prezentare la comisia medicală este stabilit după data de 15 mai, persoanele trebuie să se prezinte la cabinetulele de expertiză medicală. Pe fondul prevenirii cu noul coronavirus accesul către cabinetele de expertiză se va face prin intrarea secundară din spatele Policlinicii. La cabinet vor avea voie maxim trei persoane, care va trebui să respecte distanșarea socială și să paorte mască de protecție.

Iuliana Sîrbescu\Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ