REZULTAT MARE PENTRU MICII VOLEIBALIŞTI! Echipa CSS Buzău s-a calificat la turneul final

0
112

Echipa de mini-volei băieti a Clubului Sportiv Scolar Buzău s-a calificat la faza finală a Campionatului National. Pustii născuti în 2004 au reusit să câstige toate partidele din cadrul turneului semi-final, care a avut loc la Buzău, la finele săptămânii trecute.
Buzoienii s-au impus cu 3 la 1 în prima partidă disputată în faţa formaţiei CS Arcada Galaţi, reuşind să învingă cu 3 la 0 celelalte adversare CSS Botoşani şi CSS „Nicu Gane” din Fălticeni. Micuţii sunt la a doua participare într-un campionat naţional şi se bucură de prima prezenţa în faza finală, care va reuni cele mai bune echipe din ţară.
Micuţii voleibalişti au un obiectiv îndrăzneţ pentru cea dintâi prezenţa în faza finală. Jucătorii antrenaţi de Ţiboacă vor să încheie stagiunea în primele cinci echipe din ţară.
Doi buzoieni au fost printre cei mai buni jucători ai turneului de la Buzău. Este vorba de ridicătorul Iosif Mărgineanu şi trăgătorul secund, David Ghiţă, cei doi aflându-se deja în echipa de „speranţe” a clubului buzoian. În ultima fază a întrecerii naţionale, CSS Buzău a fost repartizată în urna I, acolo unde va întâlni CSS Mihai I Bucureşti, CSS Lapi Dej şi CS Ocna Mureş.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ