REZULTATE RUȘINOASE

0
259

Rezultate rușinoase obținute la proba scrisă de către candidații înscriși pentru posturile de conducere a Poliției Locale. Niciunul din cei 7 aspiranți nu a reușit să obțină punctajul minim de trecere. Este pentru a doua oară când Primăria încearcă să găsească o echipă de conducere la șefia Poliției Locale.
Toti candidații care au susținut proba scrisă la concursul pentru cele mai importante funcții de conducere din Poliția Locală Buzău au picat proba scrisă a examenului. Inițial, la concurs s-au înscris 7 candidați, dar doi dintre ei nu s-au mai prezentat la prima probă. Este vorba de Marian Ioniță ,lucrător în Poliția Locală, înscris pentru postul de adjunct și Liviu Dragomir, de asemenea angajat al aceleiași instituții.
Potrivit site-ului Primăriei Buzău, în urma selecţiei de dosare înscrise la concursul de recrutare pentru ocuparea funcţiilor publice de conducere de execuţie din cadrul Direcţiei de Poliţie Locală, din aparatul de speciali¬tate al primarului municipiului Buzău din data de 13 iunie 2018, au fost admise trei dosare pentru director executiv adjunct, ale lui Ionel Moise, fost ofiţer al Direcţiei Generale Anticorupţie, Cornel Dumitrascu, fost ofiţer de informaţii în S.R.I., şi Marian Ioniţă, actualmente lucrător în cadrul Poliţiei Locale Buzău.
Pentru funcţia vacantă de şef Serviciu Circulaţie şi Disciplină Rutieră au fost admise patru dosare. Anume cel al lui Viorel Niţă, colonel în rezervă fost lucrator al I.P.J. Buzău, col. (r) Marian Şerbulea, fost ofițer al Poliţiei Buzău, al lui Liviu Dragomir, lucrător în Poliţia Locală şi Liviu Niţă, de asemenea, lucrător în Poliţia Locală.
Pentru postul de director executiv, a existat un singur candidat înscris și anume fostul comandant al Poliției buzoiene, col. (r.) Ion Marin.
După susținerea probei scrise, toți candidații prezenți au fost respinși. În anunțul postat pe site-ul Primăriei nu mai sunt notate și punctajele obținute de candidați. În aceste condiții, concursul se va relua la o dată stabilită de Primăria Buzău.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ