RIDICATE SI MODERNIZATE DIN FONDURI PROPRII

0
67

Motiv de bucurie pentru micuții din doua sate buzoiene, din comuna Mărăcineni. La școala din Potoceni, unde urmeaza cursurile 120 de elevi,  modernizarile s-au ridicat la 50.000 de lei și au fost facute din bugetul propriu al Primăriei Maracineni. Lucrările au constat printre altele, in reconditionarea grupului sanitar vechi și construirea altuia nou. Totodată, pe holul unității de invatamant au fost puse lambriuri, iar pe jos, la intrarea profesorilor, s-au folosit gresie și marmura.

Modernizarea școlii din Potoceni nu se opreste insa aici. În funcție de bugetul de anul viitor al administratiei urmeaza sa mai fie facute și alte lucrari. În satul Căpățânești, Primăria Maracineni a ridicat de la 0, o constructie destinata prichindeilor. Vorbim despre o grădinița care, cat de curand, va fi finalizata din fondurile unitatii administrative teritoriale din Maracineni. Noua unitate scolara in care vor invata 80 de copii va avea de toate. Micutii nu se vor plange de frig in iernile ce vor veni. Gradinita va avea o magazie de lemne și o centrală termica moderna ce le va oferi copiilor confortul necesar. Totodată, pentru a le oferi siguranță, unitatea scolara va fi imprejmuita cu un gard iar curtea in care se vor juca cei mici va fi amenajată.

Lucrarile sunt in curs de finalizare la gradinita din Capatanesti. In maxim doua luni, acestea se vor incheia, iar micutii vor putea invata intr-o cladire noua, ce indeplineste standarde inalte de calitate si confort. Pentru aceasta unitate de invatamant, Primaria Maracineni a alocat din fonduri proprii 400,000 de lei. (Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ