ROMANESCU: „PNL NU VA PIERDE ELECTORAT”! După dezertările către PMP și dezvăluirile lui Bîgiu

0
94

Dorin Bădulescu este deocamdată singurul penelist care a trecut oficial în alt partid. Zvonurile îi dau însă ca plecați și pe alți doi consilieri județeni, Caton Mateeșescu și Ion Nicolae. Astăzi după amiză pe ordinea de azi a Comitetului județean executiv al PNL, a figurat și retragerea sprijinul politic pentru cei trei peneliști. În acest fel, aceștia vor rămâne și fără mandatele de consilieri.
Romanescu apreciază că excluderea celor trei nu va afecta rezultatul PNL la alegerile parlamentare din decembrie. Romanescu consideră că PNL Buzău nu va pierde electorat nici după ce Bâgiu a recunoscut în justiție că partidul s-a folosit de finanțarea unei campanii electorale din bani de șpagă.
Conferința PNL s-a desfășurat concomitent cu ședința privitoare la Compania de Apă a ADI2008. Romanescu se bucură că în PSD Buzău e scandal și că partidul s-a scindat în două grupări rivale, C-tin Toma versus Emanoil Neagu.
La conferința de presă, Romanescu a fost încadrat de Theodor Atanasiu, coordonatorul zonal al PNL, și de Antonel Tănase, trezerier al PNL la nivel național. Cei doi vor candida în județul Buzău pentru un post de senator respectiv pentru unul de deputat.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ