România pe podiumul Campionatului Mondial de Rachetomodele

0
30

Poziții fruntașe după primele etape ale concursului
România a strălucit pe podiumul Campionatului Mondial de Rachetomodele, organizat de către Primăria Municipiului Buzău. Mai multe locuri fruntașe au fost ocupate de sportivii echipei naționale după primele etape. Cele mai multe premii au fost ridicate de loturile Rusiei și Poloniei, România regăsindu-se pe tabelul premianților cu două locuri I și alte câteva poziții de II și III pe podium.
Imnul de stat al României a fost intonat în cadrul Campionatului Mondial de Rachetomodele care se desfășoară în acest an la Buzău. Două locuri I au fost ocupate de sportivele românce la clasele S4A seniori fete individual, respectiv S6A seniori fete individual. Sunt premii acordate după primele etape încheiate în cadrul campionatului mondial, care se desfășoară în localitatea Spătaru.
Cele mai multe medalii au fost câstigate de sportivii echipelor din Polonia, Rusia sau Statele Unite ale Americii. România s-a numărat de asemenea printre loturile care au urcat pe podium, cu alte patru premii câștigate la clasele S4A seniori echipe, S9A juniori echipe, S1B seniori fete individual și S3 seniori fete individual.
Germania, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Italia, Bulgaria, Lituania, Letonia, Olanda, Polonia, Ucraina, Slovacia, Serbia, Spania, Belarus, Uzbekistan și România se întrec în aceste zile pe cer, între localitățile Spătaru și Gomoești, în cea mai mare competiție de rachetomodele din lume.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ