Romașcanu s-a întâlnit cu ambasadorii Franței și Germaniei

0
12

Discuții pe teme culturale
Lucian Romașcanu, ministrul Culturii a avut o întâlnire cu ambasadorul Franței la București, tematica de discuții fiind cea legată de organizarea în colaborare a unor evenimente.
“Am avut marea plăcere și deosebita onoare de a mă întâlni cu Doamna Laurence Auer, ambasadoarea Republicii Franceze la București. Am purtat o discuție deschisă despre trecutul și viitorul colaborării culturale între țările noastre, trecând prin prezentul extrem de bogat în proiecte valoroase. Urmează Ziua Francofoniei, președinția Consiliului UE asigurată de Franța și multe alte ocazii pe care le putem marca prin evenimente culturale”, a transmis Lucian Romașcanu.
De altfel, președintele interimar al PSD Buzău a purtat discuții și cu ambasadorul Germaniei.
“O nouă zi, o nouă plăcută și onorantă întâlnire, de data aceasta cu Peer Gebauer, ambasadorul Germaniei la București. Am avut discuții aplicate despre colaborarea culturală dintre cele două țări, despre istoricul extrem de bogat al sprijinului ambasadei pentru prezența culturală a României în spațiul german și despre cum va continua acesta în viitor”, a informat ministrul Culturii, Lucian Romașcanu.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ