ROȘII ROMÂNEȘTI ÎN FEBRUARIE

0
54

Roșii românești, în februarie pe mesele buzoienilor, cam la aceasta se așteaptă fermierii care participă în Programul de susținere al cultivării tomatelor în spații protejate.
Programul de susținere al cultivării tomatelor în spații protejate a ajuns la ciclul al doilea, astfel că, deja, cultivatorii livrează pe piață roșii produse în spații protejate. Numărul celor înscriși în program este de 101, dintre care 90 deja livrează pe piață. Programul continuă până la întâi decembrie. Acest lucru i-a făcut pe cultivatori să vină cu idei inovatoare pentru a putea aduce pe piață roșii în luna februarie.
Programul de sprijin pentru tomate, cultivate în sere sau solarii, prin care producătorii buzoieni sunt susținuți, asigură necesarul de consum intern de tomate proaspete din producția autohtonă. Dacă până acum, acest lucru se întâmpla din luna mai, până în luna decembrie, anul acesta cultivatorii speră să poată aduce pe piață roșii în luna februarie.
Roșii în perioada de iarnă, mai ales în februarie ar fi o premieră pentru județul nostru și un plus adus de Programul de susținere al cultivării tomatelor în spații protejate.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ