ROȚI BLOCATE PENTRU PARCARE ILEGALĂ! Măsura se va aplica, în curând, la Buzău

4
7148

Șoferii indisciplinaţi din municipiul Buzău se vor trezi cu roţile blocate la maşini atunci cînd vor parca în locuri nepermise. Reprezentanţii Poliţiei Locale au anunţat astăzi că municipalitatea lucrează la un proiect prin care autoturismele parcate ilegal vor fi indisponibilizate cu ajutorul unor dispozitive speciale. Acestea vor fi îndepărtate doar după ce se va fi plătit amenda.
Măsura îi va afecta și pe samsarii de mașini scoase la mezat pe trotuare. În acest fel aceștia vor fi sancționați, iar practica scoaterii numerelor de înmatriculare nu va mai da roade.
În 2013, viceprimarul Sebastian Radu a susținut aplicarea acestei practici la Buzău, dar s-a până la urmă primarul C-tin Boșcodeală a respins această propunere.

Florin Zafiu;
Laurenţiu Grozea

DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

  1. Bravoooooo
    Ca in strainatate frate
    In anglia ai trasate o linie galbena respectiv doua,deci nu parchezi,ai parcat si plecat te a vazut pe camera si in maxim 5 minute ai amenda in geam( 35 lire cea mai mica)am platit doua
    Sa va ajute Dumnezeu sa va aprobe legea ca ce ma bucur,asa scap si eu de masinile de vanzare din parcarea blocului meu (29A la xxl)

LĂSAȚI UN MESAJ