S-A ARUNCAR DE LA ETAJUL ZECE

0
39

Un bărbat în vârstă de 65 de ani, murit la spital, la câteva ore după ce s-a aruncat de la etajul zece al blocului în care locuieşte. El a supravieţuit iniţial, în urma tentativei de suicid, însă, din cauza leziunilor grave, a intrat în stop cardio- respirator, iar medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă nu l-au putut salva şi au declarat decesul.
Deznodământ tragic după o tentativă de suicid ce părea că a eşuat. Un bărbat de 65 de ani, preşedinte al unei asociaţii de proprietari, s-a aruncat în gol de la etajul 10 al blocului, din cartierul Micro V unde locuia şi în care funcţionează asociaţia. Bunătatea pare că l-a dus în pragul gestului extrem, pe bărbatul ce fusese cadru militar. Împovărat de greutatea datoriilor pe care le avea, el a luat decizia de a-și pune capăt zilelor. Se pare că acesta a girat pentru creditele unor prieteni , care nu au mai plătit ratele. Drept urmare, barbatului i s-au imputat restanțele împrumuturilor. Deși fiicele lui au preluat datoriile, bărbatul nu a putut trece peste necazul pe care l-a păţit. Luni dimineață, a sunat-o pe una dintre fiice și i-a spus că îi pare rău pentru situația creată. A ieşit apoi pe balconul apartamentului în care îşi are sediul asociaţia de proprietari pe care o administra și s-a aruncat în gol. Vecinii au numai cuvinte de laudă și nu înteleg cum a reușit să facă acest gest necugetat, pentru că nu părea a fi o persoană care să aibă probleme.
În cel mai scurt timp bărbatul a ajuns cu ambulanţa la Spitalul Județean de Urgenţă cu fracturi multiple. Inevitabilul s-a produs, însă în timp ce era examinat de medici.
Cazul urmează să fie anchetat acum de criminalişti, care urmează să stabilească toate împrejurările în care bărbatul din Micro V şi-a pus capăt zilelor.

Iuliana Sîrbescu/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ