S-A ARUNCAT DE PE POD! Moarte violentă pentru un tânăr surdo-mut

0
282

Moarte VIOLENTĂ pentru un tânăr de 25 de ani. Acesta a ales să își încheie socotelile cu viața și s-a aruncat de pe podul PIETONAL de la Vadu Pașii. Tânărul era surdo-mut și provenea dintr-o familie numeroasă din Mânzălești. De mai mulți ani lucra la o fabrică de încălțăminte din oraș și locuia cu chirie în cartierul Dorobanți. În această dimineață, a mers CU MAXI TAXI PÂNĂ LA podul ȘI A SĂRIT PESTE BALUSTRADĂ ÎN GOL FĂRĂ CA MARTORII SĂ POATĂ INTERVENI. Întreaga scenă a fost văzută de un bărbat care CĂUTA PRIN GUNOAIE PE SUB POD. Omul, speriat de cele văzute, a sunat la 112. Din păcate, IMPACTUL CU BETONUL DE LA PICIORUL PODULUI I-A FOT FATAL.
Tânărul Adrian Putinică făcea parte din comunitatea surdo- muților din Buzău, iar gestul său a produs multă durere printre cunoscuți.
IONICA TARĂU – FACEBOOK
,,Astăzi s-a stins din viață tânărul surd Putinică Adrian. Copile drag,prieten al fiului meu, de ce ai ajuns tu sa îți pui capăt zilelor? Durere și suferință astăzi pentru fiul meu care, în câteva ore, va susține un examen. Au fost colegi de clasă, au fost prieteni buni, a fost pentru mine un copil. Mi se rupe inima în două de suferință!
Dumnezeu sa te aibă în grija sa, iar pentru familia ta distrusă, condoleanțe! ,,,
NU SE CUNOSC ÎNCĂ MOTIVELE CARE L-AU ÎMPINS PE TÂNĂR LA GESTUL SUICIDAL.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ