S-A DESCHIS TÂRGUL DE LICEE

0
193

Cea de-a 20-a ediţie a Târgului Ofertelor Educaţionale şi-a deschis porţile pentru elevii din anii terminali de gimnaziu. Timp de două zile, copiii de clasa a VIII au posibilitatea să afle de la standurile liceelor buzoiene, amenajate în Sala Maximilian de la Casa de Cultură, ce pot studia în următorii patru ani.
14 licee buzoiene îşi prezintă, vineri şi sâmbătă, ofertele de studii pentru anul şcolar viitor. Este cea de-a 20-a ediţie a „Târgului Ofertelor Educaţionale”, la care sunt aşteptaţi numeroşi elevi de gimnaziu, din ani terminali.
La târg au participat toate liceele, interesate să îşi prezinte ofertele educaţionale, inclcusiv colegii cu tradiţie.
Liceele tehnologice vin la rândul lor cu oferte avantajoase pentru tinerii care îşi doresc să înveţe o meserie şi aduc elemente de noutate.
Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Buzău a remarcat o diversificare, de la an la an, a ofertelor prezentate de licee.
După un tur al standurilor, unii dintre elevii care vizitat târgul s-au decis ce liceu vor să urmeze.
„Târgului Ofertelor Educaţionale” este organizat de Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Buzău și Inspectoratul școlar. Acesta va fi deschis şi sâmbătă, între orele 9-17, elevii interesaţi având astfel suficient timp să afle cât mai multe despre liceele buzoiene.

Laurenţiu Marinov/Andrei Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ